De stickeractie van MVV ’27 en Albert Heijn is inmiddels in volle gang en mening MVV-er is druk bezig met het sparen van de plaatjes van zichzelf, teamgenoten en andere MVV-helden. Wie daar ook toebehoren zijn de spelers van het G-elftal van MVV ’27. Maar omdat zij niet zo makkelijk plaatjes kunnen sparen als de meeste andere leden willen MVV ’27 en Albert Heijn hen een handje helpen!

De meeste spelers van het G-elftal van MVV ’27 wonen niet in Maasland, maar iets verder weg. In de meeste gevallen kunnen ze ook niet even gemakkelijk naar Albert Heijn Maasland rijden om daar hun boodschappen te doen. Toch willen zij natuurlijk ook wel heel graag hun eigen verzamelalbums vol krijgen, net als iedere andere MVV-er. Om hen een handje te helpen, hebben MVV ’27 en Albert Heijn speciale ‘spaarbussen’ voor de G-spelers ontworpen. Deze groene bussen vind je op de bar bij MVV ’27 en bij de uitgang van Albert Heijn in Maasland. Klanten die de MVV ’27-plaatjes niet sparen kunnen hun stickers in deze bussen doen en dan zorgen wij ervoor dat deze plaatjes bij de spelers van het G-team terecht komen.

Ook als je dubbele plaatjes hebt, kun je deze natuurlijk in de bussen stoppen. Help jij de spelers van het G-elftal ook een handje met het sparen van hun plaatjes?