Als je de ranglijst aanschouwt, zou je zeggen dat de wedstrijd tegen de hekkensluiter uit de Steendijkpolder een makkie zou moeten zijn. Met slechts vijf punten uit 13 duels moet de equipe van het trainersduo Ron Carli en Tim Kolmus vrezen voor directe degradatie én dat direct nadat men in de afgelopen zomer als kampioen promoveerde.

Echter, wanneer je de verslagen van tegenstanders wekelijks leest is dit zeker geen ploeg die zich bij voorbaat al gewonnen geeft. De jonge ploeg gaf afgelopen zaterdag in de eerste helft prima partij bij Maasdijk en zette de thuisploeg flink onder druk. Een gebrek aan scorend vermogen brak de ploeg op en uiteindelijk eindigde de pot in een 5-0 score.

MVV ’27 is na het gewonnen duel tegen Schipluiden inmiddels opgeklommen naar plek nummer drie en zit in een prima flow. Het technische spel in combinatie met gecontroleerd fysieke inzet zorgt er voor dat de ploeg zich niet zo snel meer aan de kant laat zetten. Met de juiste inzet en concentratie moet het toch mogelijk zijn een goed resultaat neer te zetten. Laat van onderschatting geen sprake zijn!

Het duel aan de Albert Schweitzerdreef 501 in Maassluis begint om 14.30 uur.