Het seizoen voor de winterstop werd goed afgesloten. Onze kids zijn kampioen geworden en dat hebben we gevierd met een bowling feestje!

Het nieuwe seizoen is goed gestart! Door de goede resultaten van het vorige seizoen zijn de mannen een klasse hoger gaan spelen en dat was wel te merken tijdens de eerste wedstrijd thuis tegen VFC JO8-5. Het team werd door Jaap verdeelt in 2 verdedigers, 2 middenvelders en 2 aanvallers. Positiespel! Zij hebben duidelijk een hoger niveau dan dat onze kids gewend waren. Trucjes die normaal wel lukken, gingen vandaag niet altijd goed. Gelukkig maakte Erik laat in het eerste partje de openingstreffer.

In het tweede partje maakte Mattan vanuit een corner een mooi punt, 2-0. In het derde partje maakte Sem een mooie actie door op eigen helft de bal van de tegenstander af te pakken en met een mooie solo tot vlak voor het doel te komen. Daar werd helaas de bal afgenomen door een goede verdedigende actie van VFC. Tijn maakte even later ook een solo actie waarbij dit keer wel een goal uit kwam.

In het vierde partje maakte Mats een goal vanaf de zijkant. Een lange bal die als voorzet kon zijn kwam in de kluts en viel mooi in het doel. De aanvallen van VFC werden wel lastiger voor MVV. Uiteindelijk lukte het VFC toch een goal te maken.

De uiteindelijke score was door de goede teaminzet 6-1. De eerste winst is binnen!