MVV ’27 is weer een nieuwe vriend rijker. Het gaat om ‘Tekstbureau Pensive’, dat zich voor drie jaar als bronzen vriend aan onze voetbalvereniging verbindt. Tekstbureau Pensive is, net als uitgeverij RETROVISION, een onderneming van Fred Louter. Fred (links op de foto) is natuurlijk geen onbekende binnen MVV ’27. Hij speelde er zelf, was er jeugdleider/-trainer, bestuurslid, supporter en ook nu op de achtergrond nog altijd vrijwilliger.

Met zijn tekstbureau schrijft Fred teksten voor diverse commerciële magazines in onze regio. Ook is hij actief voor organisaties die professionele folders, brochures, webteksten, persberichten, kranten, magazines en zelfs boeken willen laten maken. Door de samenwerking met diverse relaties kan Fred het gehele communicatietraject verzorgen, zoals DTP, fotografie, drukwerk en zelfs verspreiding van communicatiemiddelen.

Een goede relatie van Tekstbureau Pensive is al jarenlang Uitgeverij West Media in Naaldwijk (bekend van kranten als De Schakel Midden-Delfland, Maassluise Courant De Schakel, Het Hele Westland én het magazine Truckers WL), dat meteen ook gouden Vriend van MVV ’27 en mediapartner van onze club wordt. Voor Uitgeverij West Media wordt Fred meteen ook de contactpersoon binnen de businessclub van MVV ‘27. Je leest hier later meer over op onze website.

Wij wensen Tekstbureau Pensive een fijne periode als bronzen ‘Vriend van MVV ’27’ toe.