De ene wedstrijd is de andere niet en als dan ook het weer troosteloos en koud is dan krijg je in het seizoen wel eens zo’n wedstrijd waarvan je zegt ik ben blij als die afgelopen is en ja als het resultaat dan positief is dan ben je toch wel tevreden ondanks dat het mijn inziens de minste partij tot nu toe is.

Het begin was nog wel hoop vol want we waren de betere ploeg en dat bracht ook wel kansen met zich mee een geblokt schot van Jens, de keeper red op een poeier van Jan, maar de grootste kans kwam op naam van Arien de keeper was uitgespeeld maar zijn schot kwam jammer genoeg tegen de uitgestoken been van de enige verdediger die er nog was, een voorsprong was zeker verdiend geweest maar toe kwam de klad erin want vanaf minuut 35 was het over met ons overwicht en kreeg Spirit twee 100% kansen, bij de eerste moest Tom zeker 30 meter zijn goal uitkomen om de spits af te stoppen en 5 minuten later moest die gestrekt om een hard schot te pareren dus m.a.w. Tom zorgde er voor dat we met een dubbel blanke scoren gingen rusten.

MVV '27 2 - Spirit 2_20171209_004

De tweede helft zorgde de weergoden voor nog een extra buitje en misschien kwam het door het gladde veld en de gladde bal dat de keeper van Spirit vreselijk de fout in ging bij een vrije trap van Aad want de bal was niet hard en recht op hem af maar ineens lag die achter hem en stonden we voor met 1 – 0, ondanks dat het vertoonde spel niet zo denderend was kregen we toch wel kansen om de voorsprong uit te breiden maar zowel Brady en Huib kregen dat jammer genoeg net niet voor elkaar, ook Spirit kreeg echt wel een paar grote kansen maar ook bij hun spitsen stond het vizier niet op scherp en was het wel zo dan was daar Tom die vakkundig zijn mannetje stond.

MVV '27 2 - Spirit 2_20171209_015

Na 2 zeer goed gespeelde wedstrijden tegen BVCB en Neptunus Schiebroek nu een  mindere tegen Spirit maar wel 3 punten en wat op viel was de teamspirit van twee het voetbal was nu minder maar de wilskracht en energie die we lieten zien was gewoon erg goed, aanstaande zaterdag gaan we naar nummer laatst van de ranglijst maar blijf bij de les en denk er niet makkelijk over a.u.b.

Opstelling: Tom van de Broek, Ronald Arkesteijn, Kevin Bouter, Bram Scheffers (Michael van Vliet) Mike van Uffelen, Jens de Graaf, Brady Stralendorff, Jan de Baat (Marijn Bouwhuis) Arien Oprel (Huib Barneveld) Joris Sonneveld, Aad Srinarasit.