Afgelopen week is oud-selectiespeler Dion Dickhoff de trotse vader geworden van een prachtige zoon, Mels. Moeder Nathalie en zoon maken het goed.

Wij kennen Dion natuurlijk al een aantal jaren. Hij is een lange tijd een vaste waarde geweest in ons Vlaggenschip. Daar herinneren wij hem als een zeer technische middenvelder die zich goed vast kon bijten in zijn directe tegenstander. In zijn latere jaren zakte hij een liie terug om zijn carriere als centrale verdediger af te sluiten. Op dit moment is de kersverse vader actief als assistent trainer van Stanley Klop bij MVV ’27 2.

Leuk om te vertellen is dat met de geboorte van Mels de familie Zwaard ook weer is uitgebreid. Nathalie is namelijk de dochter van onze oud-voorzitter en huidig scheidsrechter Rob Zwaard. Zodoende werd Rob dus weer opa, Jeroen oom en Wout ( actief bij de mini’s ) kreeg er een neefje bij. Leuk!

Bij deze wensen wij Dion en Nathalie heel veel liefde en gezondheid toe samen met hun kleine Mels. Wij hopen hem snel op de club te mogen aanschouwen. Wij zullen ervoor zorgen dat het traditionele MVV-rompertje snel in het bezit zal komen van deze jongste MVV-er.