Afgelopen weekend heeft Sportcentrum Life haar contract als Zilveren Vriend van MVV ’27 met nog eens drie jaar verlengd. Namens Life verzilverde Niels Planken, oud-voetballer, erg belangrijke en onmisbare vrijwilliger en vooral graag geziene bezoeker van MVV ’27 de getekende overeenkomst door zich op de gevoelige plaat vast te leggen met het versgetekende contract. Sportcentrum Life is met twee vestigingen waaronder één aan de Maassluiseweg in Maasland een begrip in de omgeving voor sportliefhebbers.

MVV ’27 en Sportcentrum Life hebben daarnaast een bijzondere samenwerking, waarbij de laatstgenoemde dé partner is waar leden van MVV ’27 hun conditie op peil kunnen houden, revalideren en eventueel het strandlichaam kunnen prepareren.  Daarnaast beschikt Sportcentrum Life over faciliteiten als een zonnestudio en sauna. Door de prachtige aanbiedingen die Sportcentrum Life biedt, zijn de sportabonnementen en mogelijkheden bij Life niet aan te slepen, tenzij je er natuurlijk al een tijdje fitnesst.

MVV ’27 is zeer verheugd met de met de hernieuwde overeenkomst en wil Sportcentrum Life bedanken voor de fijne samenwerking.