Op een regenachtige zaterdag morgen mocht het derde team van Mvv’27 thuis aantreden tegen Westlandia. Na het teleurstellende resultaat van vorige week tegen Lyra, was de ploeg gebrand om deze week de punten in Maasland te houden. Op een drassig en glad veld werd er fanatiek de warming up afgewerkt, na de warming up was er een fotomoment met de nieuwe shirt sponsor Harry Verboon, directeur van Verboon Maasland.

Vervolgens werd er om 12 uur afgetrapt, in het eerste kwartier was het van beide kanten wat onwennig. Door een lange bal vanaf het middenveld van Westlandia die net achter onze verdediging viel, en het uitglijden van 1 van onze verdedigers kon de rechtsbuiten van Westlandia de bal onder Tom doorschuiven. Na dit doelpunt hadden we het beste van het spel, helaas resulteerde dit niet in veel kansen.

In de tweede helft kwamen Michael en Jordy in de ploeg voor Alec en Jeroen, Jan schoof vanuit de verdediging door naar het middenveld om op het middenveld wat meer power te krijgen. We startte de tweede helft gelijk met een kans alleen het voetbal was een stuk minder. Helaas konden we de kansen die werden gecreëerd ook niet omzetten in doelpunten. Omdat wij meer naar voren gingen lopen om de aansluitingstreffer te maken, kreeg Westlandia wat counter kansen. Door een hoekschop kwam Westlandia uiteindelijk op 2-0, de bal werd van dichtbij ingekopt. Na deze tegengoal kregen we nog een paar kansen maar ook deze gingen er niet in. Al met al was het niet best de 2e helft en kunnen en moeten we een stuk beter. Volgende week beter tegen Honselersdijk.