Na 3 bekerwedstrijden die we alle 3 verloren met elke keer 3 doelpunten tegen begonnen we aan de eerste competitie wedstrijd tegen een oude bekende en wel SB, opvallend is het dat ten opzichte van de laatste wedstrijd van het vorige seizoen er maar 3 spelers hetzelfde zijn dus m.a.w. een totaal ander elftal.

Over de eerste helft kunnen we redelijk kort zijn we zagen 2 elftallen die alle 2 de verdediging het belangrijkst vonden dus was er aanvallend aan beide kanten niet veel te zien, al was de linker spits van SB wel een paar keer door zijn snelheid redelijk gevaarlijk, zelf brachten we niet al te veel en zo gingen we aan de thee met een 0 – 0 stand met het gegeven dat SB de betere ploeg was.

De tweede helft bracht ons veel meer al was het jammer genoeg niet allemaal in ons voordeel, we waren 3 minuten onderweg en uit een corner kon SB wel heel makkelijk koppend scoren, er was werkelijk niemand in zijn buurt te vinden dus om eerlijk te zijn gewoon slecht verdedigd, maar 2 minuten later was er dan toch een opsteker, de in de rust ingevallen Martijn ging goed door en zijn voorzet werd mooi afgerond door Jens dus 1 – 1 en dan hoop je dat het nu beter gaat maar de euforie was van zeer korte duur want 20 seconden later was het al weer 1 – 2 door wederom zwak verdedigen, jammer maar waar.

In minuut 61 werden we op een 1 – 3 achterstand gezet en dit doelpunt was een een tweetje tussen de spits van SB en de scheids want hij mocht van de scheids scoren uit een duidelijke buitenspel situatie metertje of 2 ongeveer, daarna probeerde we het nog wel en hadden we misschien recht op een pingel maar duidelijk was dat we gewoon te kort kwamen tegen een tegenstander die zelf ook geen voortreffelijke wedstrijd speelde.

Met alle respect voor elke speler uit het tweede maar als we niet snel een paar versterkingen krijgen van spelers die terug komen van een blessure of een andere reden dan krijgen we het heel moeilijk in deze reserve 1e klas we komen nu op alle fronten te kort het zegt ook wel genoeg dat we in 4 wedstrijden 12 doelpunten tegen krijgen en zelf maar 4 keer scoren.

Opstelling: Glenn Mostert, Joost Paping (Ronald Arkesteijn), Bram Scheffers, Stephan Suijker (Max de Vetten), Michael van Vliet, Jens de Graaf, Arien Oprel  (Martijn Ham), Joey van Oosten, Haysam Abedelaziz, Finn Verpalen (Koen de Bloeme), Aad Srinarasit (Brady Stralendorff).