Sinds enkele jaren werkte MVV ’27 samen met MijnFanshop.nl. Doordat de stekker uit deze webshop gaat, komt aan deze samenwerking een einde. Tot 1 november kun je nog MVV-fanartikelen bestellen.

MijnFanshop.nl is een webshop met allerlei fanartikelen van sportverenigingen. Vele clubs hadden een eigen ‘webwinkel’ op MijnFanshop.nl, met daarin diverse artikelen van deze club. Ook MVV ’27 had zijn eigen pagina’s met MVV ’27-producten. Zo kon je knuffelberen, broodtrommels, smartphonehoesjes, slabbetjes, mokken, handdoeken, rugzakken, agenda’s en zelfs de MVV-vlag in onze fanshop bestellen.

Omdat het aantal consumentenbestellingen in de online fanshops structureel te gering is om een financieel levensvatbare exploitatie te kunnen realiseren, komt nu een einde aan MijnFanshop.nl.

De online fanshop voor MVV ’27 zal per 1 november 2017 worden opgeheven. Vanaf dat moment zal de webshop niet langer bereikbaar zijn (via https://mvv27.mijnfanshop.nl/) en kunnen geen bestellingen meer worden geplaatst.

Wil je dus nog profiteren van de MVV-artikelen, bijvoorbeeld voor de feestdagen later dit jaar? Sla dan voor 1 november nog jouw slag.