Donderdag is de jubileumkrant, ingestoken in De Schakel, verspreid in Maasland, Maassluis, Schipluiden en Den Hoorn. Met een speciale jubileumquiz in deze krant kun je een schitterende voetbalreis naar een wedstrijd van Bayer Leverkusen winnen.

Hieronder vind je een link naar negen vragen over MVV ’27. Als jouw geheugen je niet aan de antwoorden helpt, hebben we een handig advies: alle informatie om de negen vragen foutloos te beantwoorden, vind je terug in de artikelen in de jubileumkrant.

Onder de beste deelnemers verloten we een voetbalreis voor twee personen naar een wedstrijd van Bayer Leverkusen. Deze prijs is inclusief de tickets en een overnachting en exclusief vervoer. De schitterende prijs wordt aangeboden door Voetbaldroom, dat allerlei voetbalreizen aanbiedt naar Europese topcompetities. Meedoen kan tot en met 20 oktober. De week erna maken we via de website van MVV ’27 de winnaar bekend. 

Ga via deze link naar de quiz en vul jouw antwoorden in!