Afgelopen zaterdag werd zoals bekend de wedstrijd OVV – MVV 27 na ruim 87 minuten bij een stand van 1-1  definitief stilgelegd vanwege het onweer. De KNVB reageerde vervolgens razendsnel en sommeerde dat het restant drie dagen later moest worden uitgespeeld.

Vanavond (dinsdagavond) stonden de partijen dus weer tegenover elkaar en dat liep verrassend goed af. De ruim twee minuten officiële tijd werden uitgespeeld, maar in de eerste van de extra tijd stormde Huib van Barneveldt alleen af op de OVV-keeper, maar zag daarbij de mee opgekomen Lourens van Rooijen over het hoofd. Derhalve geen treffer. Echter, in de eerste daaropvolgende aanval van de Maaslanders zag Lourens van Rooijen wel kans de doelman te passeren. Na in totaal zeven minuten voetbal mocht men de douches opzoeken en was MVV 27 drie punten rijker. Toch nog een leuke beloning als je tweemaal op bezoek moet bij de verste tegenstander in de poule. Door de overwinning steeg MVV 27 twee plaatsen op de ranglijst en staat nu vierde.

De opstelling: Mark van Barneveldt, Michael Berrevoets, Jaco Buijnink, Harm Voogt, Thijs de Vast, Timo van Eijck, Wijnand van der Schee, Dennis Louter, Lourens van Rooijen en Huib van Barneveldt. Vanwege de twee gele kaarten afgelopen zaterdag voor Melvin Brandwijk moest MVV 27 met tien man aantreden.