Vandaag ligt hij bij alle inwoners van Midden-Delfland en Maassluis op de deurmat, de jubileumkrant van MVV ’27. De krant wordt als bijlage meegestuurd met huis-aan-huis krant De Schakel. Het eerste exemplaar werd vandaag door voorzitter Michel Voogt overhandigd aan Leo Jansen, laatste man in het Elftal van de Eeuw en één van de geïnterviewden.

De nieuwe jubileumkrant telt 48 (!) pagina’s en staat boordevol artikelen over het boeiende verleden van onze club. Zo blikken we ruimschoots terug op de ontwikkeling van onze accommodatie en duiken we in het verleden van zowel ons jongens- als meidenkamp. In de krant staan ook vele ‘Uit de oude doos items’, waarin aansprekende foto’s en anekdotes aan bod komen. En wist je dat vier oud-MVV’ers tegenwoordig ver buiten Nederland leven? Ook zij hebben een plaats in de jubileumkrant.

De actualiteit komt ook uitgebreid aan bod in de uitgave. De MVV-families Broekman en Moerenhout worden in tekst en beeld uitgelicht, Gerard en Riet Jordaan nemen ons mee in hun MVV-leven en diverse spelers en trainers, zoals Jordi Lems, Michael Berrevoets, Ted van Ruijven en Falco van den Eijnden, nemen ons mee in hun ambities voor de komende periode. Ook diverse columns ontbreken niet. Onder meer oud-MVV’ers Mikos Gouka en Martijn Krabbendam laten hun licht schijnen over hun MVV-periode.

Geïnteresseerden die elders wonen kunnen terecht in de MVV-kantine voor een exemplaar.
Download hier de  jubileumkrant.