De selectie van MVV ’27 kijkt terug op een geslaagde eerste trainingsweek. Na twee goede avondtrainingen op dinsdag en donderdag sloot men de eerste trainingsweek afgelopen zaterdag af met een dubbele training. ‘s Morgens werd er getraind op sportpark de Commandeur, waarna er in de middag nog een pittige strandtraining werd afgelegd. Tussendoor werden er ook nog wat selectiefoto’s geschoten.

Zodoende zijn de mannen klaar voor de eerste oefenwedstrijden morgen (dinsdag 22 augustus). Om 19:30 trappen zowel MVV ’27 1 als MVV ’27 2 af op sportpark de Commandeur tegen de selectieteams van Delta Sport. Vooral voor MVV ’27 1 is dit direct een serieuze krachtmeting, aangezien het eerste elftal van de Vlaardingers dit seizoen in de Eerste Klasse uitkomen. Het tweede elftal van Delta Sport zal dit jaar actief zijn in de reserve 2e klasse, één niveautje lager dan het tweede team van de Maaslanders.

Aanstaande zaterdag neemt het eerste elftal van MVV ’27 het thuis op tegen het standaardteam van zondag-tweedeklasser SCH ’44. Een combinatie-elftal van MVV ’27 1 en 2 reist tegelijkertijd af naar Hendrik-Ido-Ambacht voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen ASWH 2. Beide wedstrijden zullen starten om 14:30. Ben je ook benieuwd hoe MVV ’27 de zomer is doorgekomen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om deze wedstrijden als toeschouwer bij te wonen!