Vandaag de laatste dag van kamp, wat is de week snel voorbij gevlogen! De strijd om de titel ‘Groep van de Week’ zou vandaag beslist worden en dat zorgde ervoor dat de jongens een stapje extra moesten doen. Na een heerlijk ontbijtje met beschuit zijn we vandaag gestart met de ‘Ren je Rotquiz’. In het bos werd de kennis getest en moesten er 20 moeilijke vragen beantwoord worden in een zo kort mogelijke tijd.

De middag begon met een heerlijke hamburger waarna de teams zich gereed maakten voor de voetbalfinales. De finale ging tussen de Six Amigo’s en de Zeven Willempies. Het werd een gelijk opgaande strijd met fanatieke supporters, een professioneel arbitraal trio inclusief doellijntechnologie  en de fanatieke verslaggever Jan-Jelle van Gangelen.  Met een prachtige goal vanaf eigen helft, konden de Six Amigo’s de felbegeerde kampioensschaal omhoog tillen voor de uitzinnige supporters. Tussen het voetballen door trakteerden de laatstejaars op worstenbroodjes wat bij iedereen goed in de smaak viel. Dat het de jongens aan niets ontbrak bleek ook wel na het laatste fluitsignaal. De frietkar kwam het terrein al op rijden en dus werd er genoten van de frietjes en snacks.

De avond begon met de uitreiking van de prijzen. De winnaars van de sportdag werden gehuldigd en ontvingen mooie prijzen. Ook werd de ‘Groep van de Week’ bekend gemaakt. Voor deze titel is de gehele week gestreden en uiteindelijk leverde het een terechte winnaar op. De Zeven Willempies hebben deze week maar liefst zes spellen gewonnen en dus kregen zij terecht de hoofdprijs uitgereikt. Na de uitreikingen heeft iedereen zich snel omgekleed want met de Bonte Avond werd onze geweldige kampweek in style afgesloten. Tot in de late uurtjes klonk er muziek vanuit het kamphuis waarna het toch al snel stil werd.

Morgenochtend komen we na een fantastische week weer terug naar Maasland. We zullen rond 11:45 uur aankomen bij MVV ’27 waarna de nodige uurtjes slaap ingehaald zullen worden. We kunnen terugkijken op een fantastische 44e editie van ons jeugdkamp en praten jullie morgen graag bij over de avonturen die we hebben meegemaakt deze week. Tot morgen!