De zomervakantie is net begonnen, maar achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al weer begonnen. Hieronder daarom de teamindelingen voor de jeugdteams voor volgend seizoen en een overzicht van de jeugdtrainers en -leiders:

Indeling jeugdteams – jongens
Indeling jeugdteams – meisjes
Trainers & leiders jeugd 2017-2018

LET OP: de teamindelingen zijn onder voorbehoud, er kunnen eventueel nog wijzigingen doorgevoerd worden. Bij de pupillenafdeling kan mogelijk na de bekerronde en/of in winterstop een herindeling plaatsvinden.

Aan het trainingsschema wordt nog hard gewerkt. Zodra hierover meer bekend is, wordt je hier via de website van MVV ’27 over geïnformeerd. Wel zeker is dat de trainingen starten in de week van 21 augustus, tenzij anders wordt overeengekomen met je eigen trainer. Voor die tijd hopen we alle openstaande vacatures opgevuld te hebben. Voor komend seizoen staan de volgende posities nog open:

· JO19-1:  Grensrechter
· JO19-4:  Trainer
· JO17-1:  Ass. Trainer en Grensrechter
· JO17-3:  Trainer en Leider
· MO17-1: Trainer (maandagavond)
· MO13-3: Trainer
· JO8-1:  Trainer (maandag)
· JO8-2:  Trainer (maandag)

Invulling van één van deze posities neemt een of twee uurtjes per week van je tijd in beslag, hiermee kun je onze jeugdleden wel enorm helpen. Heb je interesse om één van openstaande posities in te vullen of heb je vragen over de inhoud van de functies? Neem dan contact op met Arno van Nierop (tc@mvv27.nl) of Stephan Moerenhout (jeugd@mvv27.nl / 06-54663078)