Siemen Hogendoorn en Max de Vetten (beiden JO19-1) zijn door blessures langdurig uitgeschakeld. Max kampt al enige tijd met een knieblessure en Siemen heeft zijn kuitbeen gebroken.

Onze aanstaande kampioen (JO19-1) moet het al enige tijd doen zonder spits Max de Vetten en sinds twee weken ook zonder Siemen Hogendoorn. Siemen maakte in een wedstrijd van zijn team een verkeerde beweging waardoor hij het veld geblesseerd moest verlaten, bij het bezoek aan het ziekenhuis werd in eerste instantie geen breuk geconstateerd.  Maar helaas werd hij later gebeld met de mededeling dat het toch een kuitbeenbreuk was! Siemen moest terug naar het ziekenhuis, waar zijn been in het gips werd gezet. De komende drie weken moet het gips blijven zitten en hierna volgt er nog loopgips. Nadat ook dit verwijderd is kan hij aan zijn revalidatie gaan beginnen.

Ook voor Max de Vetten komt de aankomende kampioenswedstrijd nog te vroeg. Nadat hij een zware knieblessure opliep is de spits van JO19-1 alweer enige tijd aan het revalideren en doet hij dagelijks zijn oefeningen. Max hoopt het aankomende seizoen weer zijn wedstrijden te kunnen spelen.

Een zware blessure oplopen is altijd ontzettend balen, maar het is dubbel zuur als je geblesseerd toe moet kijken hoe je teamgenoten uitstekend presteren. Het elftal van Siemen en Max werd gisteren Westlands Kampioen en zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort de titel in de competitie binnenslepen. MVV ’27 wenst beide spelers veel succes met het herstel en hopen dat zij toch zullen genieten van de aanstaande kampioenswedstrijd! (en het feest daarna..)