MVV ’27 heeft met hoofdtrainer Peter Broekman, trainer Stanley Klop en assistenten Jim van der Jagt en Dion Dickhoff overeenstemming bereikt om hun samenwerking met minimaal één seizoen te verlengen. Broekman blijft ook volgend seizoen hoofdverantwoordelijke bij het eerste elftal van MVV ’27. Jim van der Jagt wordt vanaf volgend seizoen zijn rechterhand, terwijl Stanley Klop en Dion Dickhoff verantwoordelijk blijven voor het tweede elftal.

Vorig jaar heeft MVV ’27 er voor gekozen een koers in te zetten waarin de ontwikkeling van eigen jeugd een belangrijke rol speelt. De Technische Commissie van MVV ’27 is tevreden met de manier waarop Peter Broekman het afgelopen jaar invulling heeft gegeven aan dit beleid en is dan ook blij dat hij hier volgend seizoen een vervolg aan wil geven. Ook Broekman (niet op de foto vanwege verblijf in Canada) zelf kijkt ernaar uit om volgend seizoen verder te werken met de jonge spelersgroep van MVV ’27: “Ik heb nog steeds veel plezier in het trainen en coachen van dit team en zie nog voldoende rek in de selectie”.
Assistent Paul Louter heeft aangegeven volgend seizoen zijn vrije tijd graag anders te gaan besteden en zal dan ook niet meer terugkeren op het trainingsveld van MVV ’27.  Hij zal als assistent opgevolgd worden door Jim van der Jagt, die het tweede elftal achter zich laat om als rechterhand van Peter Broekman te gaan fungeren. “Na vijf seizoenen bij het tweede elftal kijk ik er naar uit om vanaf volgend seizoen bij het eerste van MVV ’27 aan de slag te gaan. Ik ken de groep goed en weet wat de spelers kunnen, daarmee hoop ik een positieve bijdrage aan het team te kunnen leveren.”, aldus Van der Jagt, die zich graag verder wil ontwikkelen als trainer: “Ik leer veel op het veld. Momenteel ontbreekt het nog aan tijd naast mijn werk en privéleven een trainerscursus te volgen, maar in de toekomst zou ik dit graag wel willen oppakken.”  

Ook Stanley Klop is blij dat zijn samenwerking met MVV ’27 met een jaar wordt verlengd. “Vanwege blessures heb ik vorig jaar besloten te stoppen met voetballen en me op het trainersvak te richten, deze stap is mij erg goed bevallen en ik wil mijzelf als trainer dan ook graag verder ontwikkelen.” Binnen het beleid van MVV ’27 is er niet alleen oog voor de ontwikkeling van spelers, maar ook voor die van trainers. Stanley start volgend jaar dan ook met de cursus TC-3. Dit is een eenjarige cursus, waarbij de deelnemers één keer per week onderricht krijgen van een gediplomeerd trainer. Stanley hoopt zich met het behalen van zijn diploma’s en het opdoen van praktijkervaring verder te ontwikkelen als trainer en steekt daarbij zijn ambities niet onder stoelen of banken: “Het lijkt mij fantastisch om in de toekomst trainer van het eerste elftal van MVV ’27 te kunnen worden”. Voorzichtig blikt Stanley ook al vooruit op het nieuwe seizoen: “We moeten ons dit seizoen nog wel veilig zien te spelen, maar als dat lukt, durf ik nu al wel voorzichtig de doelstelling uit te spreken om volgend seizoen mee te doen om een periodetitel”.

Ook Dion Dickhoff zit volgend jaar voor het tweede jaar op de bank bij MVV ’27 2. Ook voor Dion wordt het na zijn spelerscarriere zijn tweede jaar als trainer bij MVV ’27 en die stap is hem goed bevallen: “Ik beleef veel plezier aan het werken met deze jonge groep en hoop dat we de stijgende lijn met het team ook volgend jaar door kunnen zetten.” Ook Dion heeft zeker ambities om zich als trainer verder te ontwikkelen: “Ik doe veel ervaring op op het trainingsveld, maar ook door het samenwerken met een ervaren trainer als Peter Broekman kun je jezelf als trainer ontwikkelen. Momenteel heb ik nog niet de behoefte om een trainerscursus te volgen, omdat ik me happy voel in mijn rol als assistent, maar wie weet zal dit in de toekomst nog veranderen.”
Naast de veldtrainers blijft ook keeperstrainer Jan Onck volgend seizoen actief bij de selectie.

Naast de technische staf is ook de medische staf van MVV ’27 voor het volgende seizoen rond. De contracten van Samantha Koenen en Remco van Vliet zijn voor één jaar verlengd en ook Mark Akkerman die een opleiding tot verzorger volgt, blijft volgend seizoen bij de selectie betrokken. Egbert van der Worp neemt na jarenlange trouwe dienst afscheid van MVV ’27 (hierover later meer). Tenslotte kan MVV ’27 ook melden dat John Emmerig (teamleider MVV ’27 1), Jan Lamein (leider en grensrechter MVV ’27 2), Hans Zwaard (grensrechter eerste elftal) en Ronald van der End (reserve-grensrechter) en trainer van het derde elftal Jacco de Haas volgend seizoen door zullen gaan met de functie die zij momenteel bekleden bij de club.

MVV ’27 hoopt met deze staf de ingezette koers komend seizoen een mooi vervolg te geven.