Yennick Berrevoets is tijdens het duel van MVV ’27 1 tegen Verburch geblesseerd geraakt aan zijn knie. Uit onderzoek blijkt dat het om een kruisbandkwetsuur gaat en dat de middenvelder onder het mes moet. Hierdoor is hij dit seizoen en een deel van komend seizoen niet inzetbaar. Naast Yennick raakte ook een aantal andere voetballers van MVV ’27 geblesseerd aan de knie.

Nadat Yennick na een duel met een tegenstander verkeerd terecht kwam, had hij al het gevoel dat het niet goed zat in zijn knie. Helaas bleek het voorgevoel van de selectiespeler juist, onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat hij een kruisbandblessure opgelopen heeft en dat een operatie noodzakelijk is. Dat Yennick afgelopen zomer na enkele maanden revalideren juist hersteld was van een soortgelijke blessure maakt het voor hem extra zuur. Door deze blessure zal voor Yennick het resterende deel van het huidige seizoen en waarschijnlijk ook het eerste deel van het komende seizoen in het teken zal staan van zijn herstel.

Overige knieblessures binnen MVV ’27

Naast Yennick Berrevoets hebben nog diverse andere voetballers van MVV ’27 een kniebelssure opgelopen. Joey Leeuwenburgh (MVV ’27 2), Pieter van Rijs (MVV ’27 5) en Max de Vetten (MVV ’27 JO19-1) zijn ook voor korte of langere tijd uitgeschakeld door een blessure aan de knie.

MVV ’27 wenst hen allen een voorspoedig herstel toe!