DLN Multiservice BV heeft zich voor de komende drie jaar verbonden aan MVV ’27 als zilveren vriend. Directeur Alexander Bouhuisen (links) zette afgelopen week namens DLN zijn handtekening onder het nieuwe contract. Bouhuisen was al als sponsor aan MVV ’27 verbonden met zijn onderneming Bouhuisen Groep. Nu zet hij de samenwerking voort namens dochteronderneming DLN Multiservice.

DLN Multiservice BV is gevestigd in Hoek van Holland en doet aan verbouw en nieuwbouw in de ruimste zin van het woord. Zij voeren in het vaandel “uw partner in vastgoed” en met Multi geeft DLN aan dat ze een zo breed mogelijk pakket bieden voor alles wat met verbouw, nieuwbouw, onderhoud en beheer van vastgoed te maken heeft, van ontwerp tot oplevering. Zo plaatst DLN Multiservice bijvoorbeeld zonnepanelen, zorgt het voor elektrische voorzieningen, levert en repareert het zonwering en zonneschermen en -screens en legt het tegelvloeren aan, plaatst het keukens, sanitair en badkamers. Daarnaast kun je hen ook benaderen voor behang- en schilderwerk, het monteren van airco’s en alarminstallaties, de aanleg van tuinen, het plaatsen van hekwerken en nog veel meer. Tenslotte levert het via DLN Multiclean ook schoonmaakmaterialen en -diensten. Kortom een zeer divers en breed aanbod.

Afgelopen zomer speelde DLN een belangrijke rol bij de renovatie van onze kantine, waarbij zij verantwoordelijk waren voor de aanleg van de nieuwe vloer. Dat Bouhuisen een betrokken sponsor is, bleek vorig jaar ook al toen het bedrijf een flink aantal kaarten beschikbaar stelde aan MVV ’27 voor de Jupiler League-wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard. Daarbij kreeg MVV ’27 D2 ook nog eens de kans om een voorwedstrijd te spelen tegen Sparta en waren de sponsoren van MVV ’27 uitgenodigd om de wedstrijd vanuit de business lounge van Bouhuisen bij te wonen.

MVV ’27 is Alexander Bouhuisen en DLN Service dankbaar voor de verlenging van het sponsorcontract en hoopt dat beide partijen in de komende drie jaar net zo veel plezier mogen beleven aan de samenwerking als in de afgelopen jaren.