Nadat in de vorige wedstrijd Verburch werd getrakteerd op een 7-0 nederlaag was het vandaag Quick die met een ruime marge naar huis werd gestuurd. In een enerverende wedstrijd werd de eindstand 6-0 en wisten de Maaslanders dus ook hun zevende thuiswedstrijd van het seizoen om te zetten in een overwinning.

Aangezien in de uitwedstrijd in Den Haag pas in de allerlaatste minuut de overwinning werd binnengesleept, wist MVV’27 dat er een lastig middagje stond te wachten. Vooral in het eerste kwartier bleek dit ook wel het geval want Quick maakte het de thuisploeg erg moeilijk, maar het bleef wel 0-0. Na dit kwartier stond de organisatie een stuk beter en kon men ook gaan denken aan aanvallen. Uit een hoekschop wist in de 27e minuut Michael van Vliet met een rake kopbal de score te openen. Niet veel later was het ook 2-0 na een vrije trap vanaf de zijkant door Michael Berrevoets. Deze werd totaal verkeerd ingeschat door de Haagse doelman waardoor de bal er in 1 keer in vloog. Deze 2-0 was tevens de ruststand.

Na rust werd het snel 3-0. Op aangeven van Siemen Hoogendoorn was het Julian Tinbergen die de bal onder de keeper door kon glijden. Quick bleef het proberen, ging zelfs 3-4-3 spelen, maar het creëerde, door de sterke organisatie van de thuisploeg en de wil om elk duel te winnen, nauwelijks kansen. Elk keer als MVV’27 op de helft van de tegenstander verscheen werd het ook gelijk gevaarlijk. Na 68 minuten spelen werd het 4-0. Een assist van Michael Berrevoets werd door Miquel Exaltus vakkundig afgerond. De Maaslanders bleven veel energie steken in de wedstrijd waardoor er ook vandaag weer een grote uitslag werd neergezet. Eerst was het 10 minuten voor tijd Rick Vijverberg die de 5-0 vanaf randje 16 binnen schoot en vervolgens, vlak voor tijd, Siemen Hoogendoorn die de eindstand bepaalde op 6-0. Weer een ruime en mooie overwinning dus voor MVV’27 JO19-1.

Volgende week wacht de kraker met koploper VCS. De tegenstander staat 2 punten voor dus een overwinning is noodzakelijk om de koppositie te pakken in de competitie. Op Sportpark “De Commandeur” heeft MVV’27 JO19-1 tot nu toe alle wedstrijden gewonnen dus men is klaar om de Haagse ploeg te ontvangen. De wedstrijd in Maasland begint om 14.30 uur en de spelers hopen op een grote opkomst van het publiek om de ploeg aan te moedigen.

Opstelling MVV’27: Jari Boon, Emiel Mooij, Quint van Stuivenberg, Jaco Buijnink, Luuk Halve, Michael van Vliet, Julian TInbergen, Michael Berrevoets, Siemen Hoogendoorn, Rick Vijverberg, Miquel Exaltus
Wisselspelers: Bram Scheffers, Ronald Arkesteijn, Stan v/d Marel