Zowel de mannen van het zesde seniorenelftal van MVV ’27 als de jongens van JO17-3 zijn een paar weken terug verblijd met nieuwe tenues. Dankzij sponsor Transparant Keukens van John-Patrick van Son spelen beide teams nu in gloednieuwe shirts én broeken.

Joel van Son is één van de spelers van de J017-3 en dankzij zijn vader spelen hij en zijn teamgenoten nu dus in de nieuwe shirts met de opdruk van zijn vaders bedrijf. Daarnaast voelde Transparant Keukens zich geroepen om ook het zesde elftal van MVV ’27 in het nieuw te steken. Transparant plaatst regelmatig een keuken bij een speler van MVV ’27 en zo deed hij dat dit jaar ook in het huis van MVV ’27 6-speler Peter Uilenhoed. Toen het onderwerp voetbal ter sprake kwam en Peter aangaf dat zijn team nog op zoek was naar nieuwe tenues, besloot John-Patrick van Son ook hem en zijn teamgenoten te helpen!

Peter Uilenhoed is niet de eerste MVV-er die zijn keuken bestelde bij Transparant, velen gingen hem voor. John-Patrick van Son heeft meer dan 25 jaar ervaring in de keukenbranche en beschikt dus over de nodige ervaring en expertise. In 2012 startte hij zijn eigen bedrijf, dat keukens verzorgt voor ieders portemonnee. Dus mocht je op zoek zijn naar een nieuwe keuken, surf dan zeker even langs de website van Transparant om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die zij bieden. Naast complete keukens verkoopt Transparant ook losse inbouwapparatuur en nieuwe werkbladen voor bestaande keukens. Ook wasautomaten, drogers, vrijstaande koelkasten en vriezers behoren tot het assortiment van Transparant.

Een aantal weken terug sponsorde Transparant Keukens ook al de hoofdprijs van de jaarlijkse bingo-avond van MVV ’27. Voor het tweede jaar op rij stelden zij hiervoor een luxe wasautomaat ter beschikking. MVV ’27 wil John-Patrick van Son en zijn bedrijf dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van deze hoofdprijs en de nieuwe tenues, natuurlijk ook namens de mannen van het zesde elftal en de J017-3.