Op 3 en 4 januari 2017 organiseert MVV’27 voor de Maaslandse schooljeugd de 26e editie van het Kerstschoolzaalvoetbaltoernooi in de Sporthal ‘De Hofstede’! Alle voorgaande edities bleken een daverend succes. De sfeer is altijd enorm goed en er wordt hard gestreden om het toernooi te winnen. Gezellig met en tegen je vriendjes en vriendinnetjes een aantal voetbalwedstrijdjes spelen. Het beloven weer twee topdagen te worden! De jongens van de groepen 3, 4, 5 en 6 zijn op dinsdag aan de beurt en de meisjes van de groepen 3 tot en met 8 en jongens groep 7 en 8 spelen het toernooi op de woensdag. Het inschrijfformulier is inmiddels bij de leerlingen op de Maaslandse scholen uitgedeeld. Daarnaast kan er ook ingeschreven worden via het volgende emailadres: schoolzaalvoetbal@gmail.com onder vermelding van de volgende informatie:

– Naam
– Email
– Telefoon
– Groep (3,4,5,6,7 of 8)
– Jongen/meisje
– School (Aloysius, De Schutse,    De Groene Oase, anders)
– Voetballer ja/nee (elftal, M.V.V.’27 / anders)

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen weer voor veel jongens en meisjes een fantastisch toernooi te organiseren!

Tot 3 en 4 januari 2017!!!

Organisatie Kerstschoolzaalvoetbal
contactpersoon:
Niels Planken
0643896398
schoolzaalvoetbal@gmail.com