Dankzij het bedrijf FlowerForce stappen de meiden van MVV ’27 O-17 1  (foto) en O-15 1 op sindskort in gloednieuwe tenues het veld op tijdens de wedstrijddagen. FlowerForce is een bloemenexporteur gevestigd op de bloemenveiling in Naaldwijk, het bedrijf wordt geleid door Sander van Veldhoven, de vader van Rosalie die in de MO17-1 speelt.

Met drie voetballende kinderen loopt Sander al weer wat jaartjes rond bij MVV ’27. Zijn oudste zoon Stef is in de F-jeugd begonnen en speelt inmiddels in de A2, jongere broer Björn speelt inmiddels in de E1. “Toen twee jaar geleden ook mijn dochter Rosalie ook graag wilde gaan voetballen, was er aanvankelijk geen meidenteam in haar leeftijdsgroep, waar zij bij aan kon sluiten. Met een vriendin heeft Rosalie toen wat meiden bij elkaar gezocht en binnen korte tijd hadden ze tien enthousiastelingen bij elkaar, die konden beginnen in de 7-tegen-7-competitie.”, zo vertelt Sander over de start van zijn dochters voetbalcarrière.

De meidentak van MVV ’27 groeide vervolgens snel en binnen een jaar waren er twee volwaardige meidenelftallen. Het team van Rosalie werd afgelopen jaar zelfs direct kampioen! “Momenteel zijn er meer dan veertig meiden actief in de jeugd van MVV ’27 en als leider van het team van mijn dochter vond ik dat deze enthousiaste meiden het verdienden om in nieuwe tenues te kunnen voetballen”, licht de eigenaar van Flowerforce toe. “Afgelopen jaar liepen de meiden nog in ‘jongens’-shirts met een sponsornaam van een bedrijf dat al lang niet meer bestaat. Daar moest wel eens verandering in komen en ik ben trots dat ik er met mijn bedrijf voor heb kunnen zorgen dat deze meiden nu elke week in mooie, nieuwe shirts de wei in mogen.”

MVV ’27 wil Sander en zijn bedrijf FlowerForce vanaf deze plaats hartelijk bedanken voor het sponsoren van de nieuwe shirts voor beide teams. Wij zijn ervan overtuigd dat de meiden veel plezier zullen hebben van hun nieuwe shirts.

flowerforce-logo