Wedstrijdbalsponsor: Meijer Bouwservice

Komende zaterdag zal MVV ’27 op Sportpark De Commandeur de strijd aangaan met het Wateringse KMD.

Sinds twee weken geleden toen de leiders van de poule (KMD en Die Haghe) hun onderlinge duel afsloten met een 0-0 hebben deze ploegen kennelijk veel moeite om met goed gevolg door te gaan. De Hagenaars speelden gelijk tegen SEV en KMD verloor thuis zelfs verrassend van Naaldwijk. Maar wat is eigenlijk verrassend in een poule waarin iedereen van elkaar kan winnen? MVV ’27 ondervond dat eveneens aan den lijve door bij GDA onderuit te gaan.

KMD moest op de openingsdag als degradant nog even wennen aan de derde klasse gezien de 5-1 vernedering bij Maasdijk, maar klom vervolgens geleidelijk aan naar de top waar het nu dus de grootste uitdager van Die Haghe is.

De Maaslanders zullen ongetwijfeld willen laten zien dat de nederlaag in Loosduinen slechts een incident was.

Wij wensen scheidsrechter Jan van Gurp, beide ploegen en hun aanhang een genoeglijke, maar vooral sportieve voorstelling.

Na de wedstijd wordt vanaf ongeveer 17:00 uur het Rad van Avontuur gedraaid in de kantine. Hierbij zijn mooie prijzen te winnen en de opbrengsten van het rad worden gebruikt voor de organisatie van het Jeugdkamp.

 

meijerbouw