Je zal toch reserve eerste klas spelen en je komt op bezoek bij je tegenstander en je hebt precies 11 man, er was geen wissel te bekennen op de bank bij Spijkenisse 2 en dat voor een elftal waar het eerste team gewoon hoofdklasse speelt en stijf bovenin staat, raar maar waar.

Terwijl hun eerste elftal bovenaan staat is het bij onze tegenstander kommer en kwel en dat was te merken in deze pot voetbal, een voetbalwet zegt dat je zo goed voetbalt als je tegenstander nu dat liet MVV 2 ook zien want ze gingen mee in de malaise van de tegenstander, want we kunnen gewoon stellen dat ondanks de winst dit de minste partij was van MVV 2 in deze competitie en dan druk ik me nog best wel coulant uit.

mvv27-2-spijkenisse-2_05-november-2016_037

De ruststand werd bereikt met een 2 – 0 voorsprong en de hoogte punten van de eerste helft waren een snoei harde kopbal van Dik op de paal en een pingel van Jessy nadat onze Marijn onderuit werd gehaald in het strafschop gebied, het absolute hoogtepunt was het stiftje van Joey L die laten we er maar van uit gaan bedoelt de bal over de keeper heen krulde, bij het verlaten van het veld naar de warme thee toe was het Kevin die de realiteit onder ogen zag met de opmerking (we moeten blij zijn dat hunnie zo slecht zijn) en dat was de volledige waarheid.
Over de tweede helft kunnen we kort zijn, want hoeveel kansen wil je hebben om uit te lopen naar een score van tig goals maar dat was vanmiddag een utopie, m.a.w. het was in de tweede helft nog minder als in het eerste bedrijf, gelukkig scoorde Kees via een geblokt schot nog de 3 – 0.

mvv27-2-spijkenisse-2_05-november-2016_055

Bovenstaande komt waarschijnlijk best wel binnen als heel negatief maar ik weet dat we gewoon veel beter kunnen, en ik kan de boel wel een beetje gaan verbloemen met mooie woorden maar zo steek ik niet in elkaar wat goed is dat is goed en wat slecht is dat is gewoon slecht.

Opstelling: Glenn, Kevin (Jens), Thijs, Mike, Bret, Joey L (Stefan), Brady (Yennick), Dik, Jessy (Kees), Marijn (Joey O), Huib.