Terwijl onze voorzitter Michel Voogt in Griekenland van een welverdiende vakantie met zijn vrouw geniet, liep zoon Corné een blessure op tijdens de gym. Na een ongelukkig duel tijdens een potje voetbal landde de verdedigende middenvelder van C2 op zijn pols. Dat het mis was zag iedereen direct.

In het ziekenhuis bleek dat zijn pols gebroken was. In eerste instantie werd er nog gedacht aan een operatie, maar dat bleek gelukkig niet nodig te zijn. Nu zit Corné in het gips en aanstaande dinsdag wordt er in het ziekenhuis gekeken wat het verdere traject zal zijn.

Ondanks dat de vader en moeder van Corné nu niet thuis zijn, is hij zeker in goede handen. De middenvelder logeert bij opa en oma Voogt en wordt daar goed verzorgd. Aanstaande vrijdag zullen Michel en Carolien weer thuis zijn om Corné verder in de watten te leggen.

Wij wensen Corné een voorspoedig herstel. We hopen dat de snoepzak hem een beetje op kan vrolijken, al was hij tijdens het bezoek dat de commissie lief en leed hem bracht nog vrolijk genoeg. Over een paar weken hopen we hem weer te kunnen zien schitteren op het veld!