Wedstrijd nummer zes in de lopende competitie wordt er eentje in en tegen Loosduinen, een oude bekende van MVV ’27. In het verleden werden de ploegen al vijftien maal eerder aan elkaar gekoppeld, waarbij de laatste ontmoetingen dateren uit het seizoen 2004-2005. Dat was sowieso een goed jaar voor de Maaslanders. Zowel uit als thuis werd toen van Loosduinen gewonnen, maar wat nog belangrijker was: MVV ’27 promoveerde na een indrukwekkende nacompetitie naar de tweede klasse. Maar dat was toen!

Na vijf competitieronden lijkt er onderling weinig verschil te zijn, met één punt in het voordeel van MVV ’27. Echter, hoe de krachtsverhoudingen zich in het veld zullen tonen is iets wat we moeten afwachten. Om half vijf weten we meer!

Het duel aan de Madesteinweg 17 vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Prins.

google-maps-logo