burgh-uitgelicht

Schildersbedrijf A.W. van der Burgh en MVV ’27 zijn een verlenging van hun sponsordeal overeengekomen. Eigenaar Adwin van der Burgh zette zijn handtekening onder het nieuwe contract dat hem en zijn bedrijf ook voor de komende twee jaar als vriend aan MVV ’27 verbindt.

In de afgelopen maanden was Adwin weer regelmatig in de kantine te vinden. Tijdens de renovatie heeft hij namelijk weer het nodige schilderwerk voor zijn rekening genomen, waar de club hem natuurlijk erg dankbaar voor is. Adwin van der Burgh is afkomstig uit een echte schildersfamilie. Het schildersbedrijf van de familie Van der Burgh is namelijk al sinds 1858 een begrip in Maasland. Bij Van der Burgh staan kwaliteit, flexibiliteit en meedenken met de klant hoog in het vaandel. Ook onderscheidt de schilder zich door het geven van persoonlijk advies in kleuren en materialen. Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk als ook op het gebied van wandafwerking bent u bij Van der Burgh aan het juiste adres. Niet voor niets mag Van der Burgh vele particulieren, bedrijven, scholen, VVE’s, winkels en scholen tot zijn klantenkring rekenen.

In de MVV ’27-kantine kunnen we de komende tijd in ieder geval weer genieten van het werk dat Adwin voor de club heeft afgeleverd. Hiervoor willen wij hem en zijn bedrijf nogmaals hartelijk bedanken! Hopelijk blijven beide partijen nog lang als ‘vrienden’aan elkaar verbonden.