Aanstaande zaterdag staat de eerste Super Saturday bij MVV ’27 op het programma. De wedstrijd tussen MVV ’27 1 en Quick Steps 1 staat daar natuurlijk bij centraal, maar de meeste aandacht zal gaan naar de officiële opening van het hernieuwde hoofdveld en de opgeknapte kantine. Burgermeester Arnoud heeft  de eer gekregen dat op zich te nemen, kort voor de aftrap van de wedstrijd van ons vlaggenschip.

Naast de opening is er meer te doen komende zaterdag. Zo zal er van 09:00 uur tot en met 12:00 uur een kraam van Sport 2000 in de kantine staan. Daar kunnen MVV ’27 spullen gekocht en besteld worden.

Tenslotte is er nog het bekende Super Saturday menu, dat deze keer zal bestaan uit een overheerlijk broodje hamburger. Als dan ook het zonnetje nog gaat schijnen, staat niets een prachtige voetbalmiddag in de weg. Komt dus allen!

mvv27-maasdijk_30-april-2016_130