In eerdere berichtgeving op onze site was te lezen dat MVV ’27 het komende voetbalseizoen zou starten met een thuiswedstrijd tegen Schipluiden 1. Op verzoek van MVV ’27 heeft de KNVB dit duel echter verzet naar Schipluiden. MVV ’27 zal het seizoen op 3 september dus aftrappen in en tegen Schipluiden.

Het verzoek van MVV ’27 om dit duel te verplaatsen, heeft te maken met het feit dat de nieuwe grasmat op het hoofdveld begin september nog niet speelklaar zal zijn. Later dit seizoen zal MVV ’27 Schipluiden dus nog op sportpark de Commandeur ontvangen. De eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal op het nieuwe veld staat nu op 17 september op het programma. Tegenstander is dan Quick Steps 1.

Competitieprogramma MVV ’27 1:

3-september: Schipluiden 1 – MVV ’27 1
10-september: SV Houtwijk 1 – MVV ’27 1
17-september: MVV ’27 1 – Quick Steps 1
24-september: Verburch 1 – MVV ’27 1