Ook de bestrating rondom ons hoofdveld wordt de komende periode onder handen genomen. Daarvoor zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers.

VELD-1_09-augustus-2016_008

Het gras op veld 1 groeit gestaag. Het Nederlandse klimaat draagt hier zeker aan bij. Niet alleen het veld wordt vervangen, ook krijgen we een nieuw hekwerk rondom ons hoofdveld. Daar zijn voorbereidende werkzaamheden voor nodig, zoals het aanleggen van de omsluiting van veld 1. Ook het pad vanaf het terras tot aan de brug bij veld 4 en 5 staat voor de komende periode op onze actielijst.

Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. Ben of ken jij iemand die goed is in het aanleggen van bestrating? Dan kan je MVV ’27 enorm van dienst zijn, al is het voor één avondje. De werkzaamheden worden binnenkort ingepland. Wil je jouw steentje bijdragen? Stuur dan alvast een mail naar secretaris Martino Scheepens: secretaris@mvv27.nl.