De teamindelingen zijn afgerond en gepubliceerd. Nu is het natuurlijk nog zaak om elk team van een leider en een trainer te voorzien. Er wordt druk gewerkt om alle posities ingevuld te krijgen bij de verschillende jeugdteams. Ook via deze weg willen wij een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders etc. om mee te helpen om onze jeugd onbezorgd te kunnen laten trainen en wedstrijden te laten spelen.

De volgende posities staan voor het komende seizoen nog open:

* MVV ’27 A2  : Leider en Trainer

* MVV ’27 B2   : Co-Leider/Vlagger

* MVV ’27 B4   : Leider en Trainer

* MVV ’27 C1   : Vlagger/assistent-Teamleider

* MVV ’27 MD (7-tal)  : Trainer en Leider

* MVV ’27 Mini-F  : Trainers

Je hoeft geen lid te zijn of worden van de vereniging om deze functies te vervullen (er zijn dus geen kosten aan verbonden). De club stelt trainingskleding en/of leiderjack gratis ter beschikking.

Mocht je geïnteresseerd zijn en/of meer info willen over één van deze functies, neem dan contact op met bestuurslid Technische Zaken Arno van Nierop (06-11880955 of tc@mvv27.nl) of jeugdvoorzitter Stephan Moerenhout (06-54663078 of jeugd@mvv27.nl)

Wij zien je reactie graag tegemoet!