Afgelopen zaterdag is er gestart met het aanpassen van de omheining rondom veld 3. In het hekwerk worden twee inhammen gemaakt, waarin de losse goals geplaatst gaan worden. Dit zal de levensduur van deze goals zeker verlengen. Voor het maken van de inhammen is materiaal van het oude hekwerk rondom veld 1 gebruikt.

Leo van der Berg en Nico Gordijn zijn afgelopen zaterdag de hele dag in touw geweest met het aanpassen van de omheining rondom veld 3. De inhammen in het hekwerk zijn een lang gekoesterde wens van de vereniging, want het over het hek plaatsen van de losse doelen kwam de duurzaamheid van deze goals niet ten goede. Voor de aanpassingen aan de omheining wordt het oude hekwerk van veld 1 gebruikt. Daarnaast worden deze materialen ook nog op een andere wijze hergebruikt, namelijk voor het maken van stellingen in het opberghok (bij de hoofdingang) en in de koelcel. Zo worden de materialen die over zijn na de aanpassingen rondom veld 1 niet weggegooid, maar zijn ze opnieuw van waarde.

Foto aanpassing veld 3 2

Foto aanpassing veld 3 1