meidenkamp-uitgelicht

Afgelopen zaterdag vertrokken 26 enthousiaste meiden en acht begeleiders met de bus naar Rijssen voor het meisjesjeugdkamp van MVV ’27. Na een busreis van zo’n 2 uur kwamen zij aan op de eindbestemming: kamphuis de Langenberg, geen geheel onbekend terrein voor MVV ’27, want in het verleden was deze locatie ook al eens het toneel voor het jongenskamp van MVV ’27.

De afgelopen twee jaar kon het meidenkamp helaas geen doorgang vinden, maar nu de meisjestak van MVV ’27 weer groeiende is, zijn er genoeg deelnemers om er met zijn allen weer een hele gezellige en sportieve week van te maken. De kampgangers zijn in de leeftijd van elf tot en met veertien jaar. Over het weer hebben de meiden in ieder geval nog niets te klagen, gisteren steeg het kwik naar de 30 graden en waren de omstandigheden prima om de buikschuifbaan te openen. De komende dagen staan er nog tal van andere leuke en gezellige activiteiten op het programma.

Aanstaande vrijdag reizen de meiden en de leiders weer terug richting Maasland.

meidenkamp