Zaterdag 16-7-2016
Jaaaaaaaaaa eindelijk! We mochten na heel erg lang gewacht te hebben vandaag weer vertrekken naar Loon op Zand voor het Jeugdkamp van M.V.V. ’27. Om 14.00 uur vanmiddag was het weer dringen voor een goed plekje in de bus. De vrachtwagen vol met spullen (bagage, sport&spel materialen en natuurlijk de groentes niet te vergeten!) was daarvoor al aangekomen in Loon op Zand. De kinderen kwamen weer met een stralende lach aanrennen vanuit de bus het veld op. Daar werden eerst de leiders, kooksters en het kader even voorgesteld aan de mannen. Hierna was het tijd om de slaapzalen in te richten en de bedden op te maken om vervolgens over te gaan naar het groepsindelingsspel. De kinderen mochten over een stormbaan een zo snel mogelijke tijd neerzetten en zo alvast een goed resultaat proberen te krijgen voor de GROEP VAN DE WEEK, want daar gaat het deze week allemaal om.

dag-1-1

De eerste stappen naar een nieuwe top week zijn vandaag gezet, want de gezelligheid zit er goed in en de eerste avondmaaltijd was heerlijk. De kooksters hadden heerlijke macaroni klaargemaakt en de mannen hadden het binnen no-time op! Na het eten hadden Stanley en Kevin een vijfkamp klaargezet op het mooie sportveld. Olifantenvoetbal, kruiwagen racen, brullen, hard schieten en een survival parcours stonden op het programma. Vooral het olifantenvoetbal was lachen, gieren en trompetteren!

dag-1-3

Toen was het wachten totdat de zon onderging om het dierengeluidenspel te spelen. De leiders waren alvast voor de kinderen uit het heuvelenbos ingekropen om een mooi plekje uit te zoeken. De mannen kwamen daarna en moesten in het donker op zoek naar de dierengeluiden.

dag-1-2

De hele Big Five uit Afrika stond in het repertoire! Teruggekomen bij het kamphuis was het douchen, tekencontrole en naar bed toe! En het was nog lang onrustig…….
Tot morgen!