Tot ons groot verdriet bereikte ons afgelopen vrijdag het bericht van het overlijden van Bianca Mossink op 29-jarige leeftijd. Bianca was de vriendin van Bart Hanemaaijer. Samen hadden zij een zoon: Stan. Bianca overleed aan de gevolgen van een slopende ziekte na een oneerlijke strijd die zij onmogelijk kon winnen.

Komende woensdag 13 juli zal er tussen 19:00 en 20:00 gelegenheid zijn tot condoleren in de H. Maria Magdalenakerk, Hammerdreef 5 in Maasland. Donderdag 14 juli zal Bianca worden begraven. Er is ook een internetpagina geopend waarop je je condoleances kunt plaatsen. Deze is te bereiken via deze link. De nabestaanden van Bianca willen via deze site zo veel mogelijk herinneringen aan haar leven verzamelen en waarderen het zeer wanneer je hier een bijdrage aan kunt leveren.

MVV ’27 wenst Bart, Stan en alle familieleden, vrienden en andere nabestaanden van Bianca heel veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

bianca