Night at the park2

Zaterdag 25 juni trok een gedeelte van de vrienden van MVV ’27  naar “Night at the Park” in het Zuiderpark in Den Haag. De kaarten voor dit evenement werden aangeboden door Arthur Vlendre van ‘The Zoo’. Met een bus van Nooteboom Tours vertrok een gezelschap van zo’n 25 man zaterdagmiddag richting Den Haag om daar een zeer gezellige middag mee te maken.

In een bewolkt en behoorlijk drassig Zuiderpark waren de sponsoren van MVV ’27 aanwezig op de derde editie van Night at the Park. Daar genoten zij van heerlijke muziek van artiesten die we voornamelijk nog kennen uit de jaren ’80, ’90 en ’00. Zo zagen zij onder anderen hoe Di-Rect, Racoon en Anastacia het publiek wisten op te zwepen alvorens de band ‘Wet Wet Wet’ het podium betrad voor de spectaculaire slotact.

De aanwezige vrienden genoten van de goede optredens en de gezellige sfeer op  dit Haagse muziekevenement, dat werd georganiseerd door MVV-sponsor The Zoo. The Zoo is sinds dit seizoen shirtsponsor van maar liefst vier jeugdteams, te weten MVV ’27 F2, F3, F4 en F5. The Zoo organiseerde het evenement Night at the Park, zoals het ook jaarlijks onder anderen de evthezooenementen Crazy Sexy Cool, Lief en de Draai van de Kaai organiseert. Daarnaast is The Zoo met haar mobiele verkoopwagens, gestylde containers en gerestaureerde foodtrucks ook op vele andere evenementen aanwezig. Met 35 jaar ervaring is The Zoo uitgegroeid tot één van de grootste publiekscateraars van Nederland.

MVV ’27 is The Zoo erg dankbaar voor de 25 kaarten die het ter beschikking heeft gesteld voor dit fantastische evenement en is daarnaast ook een bedankje verschuldigd aan Nooteboom Tours voor het vervoer van Maasland naar Den Haag en terug.

Night at the park1