Tot onze grote teleurstelling is afgelopen zaterdagnacht schade aangebracht aan ons hoofdveld.

De renovatiewerkzaamheden aan veld 1 zijn al weken in volle gang. Het gras is inmiddels in volle groei. Het minste wat we kunnen gebruiken zijn opzettelijke vernielingen op en rondom het veld. De schade bestond onder meer uit een met een brommer of scooter diep getrokken spoor en glaswerk en stenen op het veld.

De werkzaamheden die op ons sportpark plaatsvinden, wordt in grote mate gedaan door vrijwilligers die veel tijd, energie en clubliefde in MVV ’27 steken. Dat anderen menen dit werk schade toe te moeten brengen, valt voor MVV ’27 op geen enkele manier te accepteren.

Mocht iemand informatie hebben over wat er zaterdag gebeurd is, vernemen we dit graag via een bericht aan onze secretaris Martino Scheepens: secretaris@mvv27.nl of 06-50870177.

Laten we daarnaast met zijn allen een oogje in het zeil houden om te voorkomen dat dergelijke praktijken zich nog eens voordoen bij MVV ’27.

MVV veld 2

MVV veld