FB_IMG_1462382867525Een paar weken geleden is Patrick Coot (MVV ’27 7) de trotse papa geworden van een prachtige dochter Romée. Op 1 mei 2016 is Romée Sophie Coot geboren. Zij had toen de keurig afgemeten lengte van 50 cm. Moeder en dochter maakten het al snel goed.

Patrick komt oorspronkelijk uit Utrecht, maar kwam een aantal jaar geleden deze kant op vanwege zijn vriendin, Mirjam. Hij speelt nu alweer een jaar of 7 bij MVV ’27. Zijn absolute hoogtepunt in Maasland is natuurlijk de bekerfinale die zij gespeeld hebben. Tijdens deze wedstrijd gaf hij een assist en tijdens de penaltyreeks wist hij zelf ook nog het net te vinden. In het veld staat hij rechtsbuiten, maar volgens zijn teamgenoten staat hij ook regelmatig net over de achterlijn. Dat hangt een beetje van zijn aanname af. Desondanks waarderen zijn teamgenoten hem zeer. Hij is door het team daarom ook al voorzien van een slabbetje en rompertje in de MVV-kleuren. Nu de geboorte een feit is kan Patrick dit jaar ook weer gewoon mee met het weekendje weg.

Namens MVV ’27 hebben wij Mirjam en Patrick al even opgezocht en daarbij hebben wij de kersverse ouders voorzien van het traditionele MM-rompertje. Wij wensen papa en mama heel veel geluk toe met hun nieuwe gezinnetje. We hopen Romée snel een keertje op de club te kunnen bewonderen.

gebkaartje