22 april jongstleden was het weer zover: we gingen voor de tweede keer op kamp met het G-team van MVV ‘27. Iedereen had er heel veel zin in. We vertrokken op vrijdag 10.00 uur vanaf MVV. Met twee busjes en een auto gingen we op weg naar Go Challenge in Heino, even buiten Zwolle. Halverwege was er ruimte om wat te eten en drinken en uiteraard werd er even een plaspauze gehouden.

Kamp G-team PEC Zwolle Kamp G-team logo PEC Zwolle

 

 

 

 

 

Na nog een uur rijden kwamen we aan op het terrein van Go Challenge, een perfectie locatie. We waren de enige groep en hadden het grote dus volledig voor onszelf. Uiteraard hebben de jongens er heel wat uren op gevoetbald. Nadat de auto’s waren uitgeladen, zijn we vertrokken naar PEC Zwolle. Na een zeer geslaagde rondleiding moest er uiteraard nog een bezoekje worden gebracht aan de fanshop, waar bijna iedereen een PEC-shirt heeft gekocht.

Kamp G-team groepsfoto RaalteOp de terugweg naar Go Challenge kwamen we ‘toevallig’ langs Mac Donalds. Na hier iets gegeten te hebben, vertrokken we weer naar de thuisbasis om de voetbalkleding te halen. Later die dag stond er namelijk een wedstrijd in de planning in Raalte. Deze leuke wedstrijd sloten we af met een gezamenlijk fotomoment.

Terug in Heino hebben we de buitenkachel gevuld met hout en aangestoken en gezellig buiten vertoefd. Met uiteraard de muziekbox op maximaal volume, aangezien we toch de enigen waren op het park. Jessy Zwaard had nog een leuke quiz in petto, zodat iedereen voor het slapengaan nog even flink aan de bak mocht. Rond middernacht was alles stil en gingen we slapen.

Zaterdagochtend gingen we eerst ontbijten in het restaurant (‘goed ontbijt trouwens, dit was allemaal goed geregeld!’). Daarna zijn er aantal van de jongens gaan survivallen op ongeveer 4 meter hoogte. Echt stoer hoor! Ook Laura, die eigenlijk hoogtevrees heeft, is toch gegaan. Petje af! Daarna was er boogschieten, blaaspijpschieten, bikesteppen en midgetgolf. Al met al een gezellige middag, die we afsloten met een heerlijk diner in het restaurant.

Kamp G-team boogschieten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamp G-team kampvuur

‘s Avonds hadden we een dropping, uitgezet door Patrick en Jessy. Alle jongens werden geblinddoekt naar de bussen geleid, hilariteit alom. Helaas liepen we niet goed met de dropping (we liepen drie keer dezelfde weg) en uiteindelijk hebben we Patrick gebeld of hij ons wilde halen. Terug op het park hadden Patrick en Jessy een groot kampvuur gemaakt waar we gezellig onze laatste avond konden afsluiten. Tot 2:00 uur ‘s nachts zijn we met de laatst overgebleven diehards blijven zitten en toen uiteindelijk toch maar naar bed gegaan.

De volgende ochtend werden we een beetje laat wakker. We moesten eigenlijk al om half 10 ontbijten, maar op dat tijdstip moesten we nog wakker gemaakt worden door de leiding. Na het ontbijt moesten we weer onze koffer of tas inpakken om weg te gaan. Op weg naar de parkeerplaats van MVV’27.

Kortom, een weekend om niet snel te vergeten en daarom namens het G-team ontzettend veel dank aan de leiding voor alle hulp en gezelligheid!