welvreugdWedstrijdbalsponsor: Welvreugd BV

Pupil van de week: Cees Verboon (E1)

De komende twee laatste speeldagen wordt bij heel wat verenigingen volop gerekend én het woord ‘als’ gebruikt. Op dit moment zijn er nog nauwelijks beslissingen gevallen. Ook het duel tussen MVV ’27 en Naaldwijk op Sportpark De Commandeur betreft twee ploegen die een doel hebben om voor te gaan. De thuisploeg is nog in de race voor de derde periodetitel en Naaldwijk doet alle pogingen om van die nare nacompetitie plaats af te komen.

Begin december haalden de Maaslanders een oerlelijke overwinning (0-2) bij de Westlanders in een rommelige duel dat gekenmerkt werd door een harde, gierend koude wind.

Sinds die tijd zakte de ploeg van Gerard van Emmerik, die afgelopen maand het stokje overnam van Roy Wasmus, langzaam naar de fatale nacompetitieplaatsen. Echter afgelopen zaterdag stuntte de ploeg uit bij de aanstaande kampioen Te Werve door een 3-0 achterstand in het laatste kwartier gelijk te trekken. Met deze actie steeg het vertrouwen in eigen kunnen naar grote hoogte en mag MVV ’27 een super gemotiveerde ploeg tegenover zich verwachten. Tegen half vijf kunnen we zien wie zijn doel bereikt heeft.

Wij wensen scheidsrechter Korbee, beide ploegen en hun aanhang een prettige en vooral sportief duel toe.

Stand-derde-periode-in-poule-3B