Komende zaterdag komt MVV ’27 in actie tegen DSVP in Pijnacker. Het moge duidelijk zijn dat het duel, gezien de ranglijst, van groot belang is. Met nog zes duels voor de boeg is het voor beide teams nog een behoorlijke opgave uit die onderste regionen weg te komen. Opvallend daarbij is sowieso dat de Maaslanders de onderste vier ploegen nog eenmaal tegen zal komen in het restant van deze jaargang. Kortom, in deze onderlinge zespuntenduels zou je beslissende slagen kunnen slaan.
In het thuisduel tegen DSVP had MVV ’27 een redelijk gemakkelijke middag, gezien de 5-0 overwinning. Dit geeft echter geen garantie voor weer zo’n gemakkelijke middag.

Begin februari leken zowel DUNO als DSVP de gedoodverfde degradatiekandidaten, maar beide ploegen hebben inmiddels toch weer wat aansluiting gevonden.
Sinds anderhalve maand heeft John de Letter, die het komende seizoen pas voor de groep zou gaan staan, de positie als hoofdtrainer overgenomen van Eki Korte vanwege de tegenvallende prestaties van hun vlaggenschip.

Het duel in Pijnacker (aan de Sportlaan nr. 4) vangt aan om 14.30uur en staat onder leiding van arbiter Daniel Lier.