Op woensdag 6 april organiseert MVV ’27 met de Vrienden Loterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas. Tussen 19:00 en 21:30 zal een team van enthousiaste MVV-ers zo veel mogelijk loten voor deze loterij proberen te verkopen.

Ook jij kunt dus aanstaande woensdag een telefoontje verwachten van één van onze leden met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor MVV ’27. Met deelname aan de Vriendenloterij maak je maandelijks kans op fantastische (geld)prijzen. Maar dat niet alleen: Ook MVV ’27 profiteert mee van jouw deelname: De helft van de lotprijs gaat namelijk direct naar de clubkas van MVV ’27.

In het afgelopen jaar leverde de Vriendenloterij op deze manier ruim € 3.000,- op voor MVV ’27. Een fantastisch bedrag natuurlijk! De opbrengst van de belactie wil MVV ’27 graag gebruiken om de kantine een flinke opknapbeurt te geven. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller MVV ’27 dit project kan realiseren. En de VriendenLoterij keert een extra bonus uit aan de top-7 clubs en verenigingen die in april de meeste loten heeft verkocht. Houd woensdagavond 6 april dus goed je telefoon in de gaten!

vriendenloterij2