speculaaspoppenactieHet is inmiddels al een tijdje terug, maar afgelopen december is de jeugd van MVV ’27 fanatiek bezig geweest met het verkopen van speculaaspoppen voor de club. Zij gingen de deuren langs om zo veel mogelijk poppen te verkopen. Een gedeelte van de opbrengst komt direct ten goede aan de clubkas van MVV ’27 en daarom zijn wij ook erg blij met het behaalde resultaat: In totaal werden er maar liefst 2.900 (!) poppen verkocht.

Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede van de jeugdafdeling van MVV ’27. Ook zal er een deel van het opgehaalde geld ingezet worden voor het opknappen van de kantine, waar momenteel plannen voor worden gesmeed

Natuurlijk wil MVV ’27 de jonge topverkopers graag belonen voor hun fantastische inzet. Daarom worden alle kinderen die meer dan 20 poppen hebben verkocht, uitgenodigd om op zondag 8 mei de wedstrijd ADO Den Haag – SC Heerenveen te bezoeken. We zullen die dag met een bus van Nooteboom Tours naar Den Haag afreizen om deze wedstrijd bij te wonen. De volgende kinderen zijn hiervoor van harte uitgenodigd:

• Sem van der Akker (F4)
• Jesper Baak (D1)
• Jamie Batten (F4)
• Jennifer Born (E3)
• Wesley Born (F4)
• Julian Dorenbos (F3)
• Dion van Driel (E1)
• Gianno Fa (E3)
• Rick Geltink (E1)
• Samuel de Haas (D1)
• Jarich Hagman (F4)
• Bald ‘t Hart (F4)
• Thijmen Huiberts (F3)
• Mees Klop (F2)
• Dano van Leeuwen (E1)
• Dinand van Muijen (E1)
• Seb van der Nagel (F3)
• Kees Rasens (F2)
• Siep Rasens (F1)
• Jessy Rodenrijs (E2)
• Thom van der Salm (E1)
• Steven (E2)
• Thom van Velzen (E2)
• Bjorn van Veldhoven (E2)
• Cees Verboon (E1)
• Mike Vijverberg (F1)
• Tim Vijverberg (D1)
• Martijn Wierda (D2)

Vanaf deze plaats wil MVV ’27 jullie (maar ook alle andere verkopers) onwijs bedanken voor jullie inzet. We hopen dat jullie op 8 mei allemaal mee kunnen. Verdere informatie volgt nog, maar houd deze datum alvast vrij!

De acht verkopers die de meeste poppen hebben verkocht zullen op 8 mei door MVV ’27 bovendien nog eens extra in het zonnetje worden gezet met een extra prijs, net als het team dat de meeste poppen heeft verkocht. Wie deze prijzen hebben gewonnen, houden we nog even geheim…

ado-heerenveen