Vrijdag 26 februari organiseren de jeugdkeeperstrainers van MVV ’27 een keepersmiddag. De middag is zowel voor onze huidige keepers als kinderen die het leuk vinden om keeper te worden.

Na het succes van de eerste keepersmiddag die MVV ’27 in de afgelopen herfstvakantie organiseerde, was er veel animo voor een tweede editie. Inmiddels hebben al twintig deelnemers zich aangemeld.

Wat wordt er behandeld deze middag, die plaatsvindt op 26 februari? Voor een deel herhalen we de trainingsvormen die tijdens de eerste keepersmiddag aan bod kwamen. We gaan leren duiken, vallen, vangen van de bal, het voetenwerk en het uitgooien van de bal. Ook staan het vangen van de bal bij de voorzet, het 1 tegen 1 duel en nog vele andere activiteiten op het programma. Deze activiteiten worden begeleid door enkele jeugdkeeperstrainers  van MVV ’27. De leerzame middag wordt afgesloten met een keepersdemonstratie door de selectiekeepers van MVV ’27.

Het verzamelen begint op vrijdagmiddag 26 februari om 13.30 uur in kleedkamer 12. We starten met diverse informatie die de deelnemers helpt om een goede keeper te worden. Om 14.00 start het eerste deel van de training, dat tot 15.15 uur duurt. Na een rustperiode van 15.15 – 15.45 met wat eten en te drinken volgt het tweede gedeelte tot 16.30 uur. Aansluitend vindt de keepersdemonstratie plaats en is er de gelegenheid om vragen te stellen.

Ben je ook enthousiast om deel te nemen aan deze leerzame middag? Stuur dan een e-mail naar Jan  Onck, keeperstrainer en  -coördinator van MVV ’27: j.onck2@upcmail.nl.