Afgelopen week is Piet geholpen aan zijn knie. Piet liep eigenlijk al jaren rond met een pijnlijke knie. Toen de artsen een tijdje geleden zijn knie bekeken, bleek dat zijn kraakbeen vrijwel geheel verdwenen was. De arts gaf aan dat zijn knie nodig aan vervanging toe was.

Ongeveer 25 jaar geleden speelde Piet Moerman (55 jaar) in de lagere senioren van MVV ’27. In die tijd is zijn miniscus kapot gegaan en is hij gestopt met spelen. Tegenwoordig staat hij wekelijks uit en thuis langs de lijn met zijn broer Jasper. Ze missen zelden een wedstrijd van ons eerste elftal. Meestal staat Piet aan de overkant van de kantine. Ze kiezen dan de helft waar MVV ’27 naartoe speelt. Zo kunnen ze het het beste zien. Voorlopig zal Piet, liefhebber van muziek, even niet langs de lijn te zien zijn. Hij zal het even moeten doen met de verslagen op de radio.

Piet kan de komende weken niet werken, want zijn nieuwe knie heeft rust nodig om te herstellen. Hij herstelt thuis aan de Weverskade 79. Hij zegt te hopen nog wel een paar wedstrijden van MVV ’27 te kunnen aanschouwen dit seizoen. Wij hebben hem even opgezocht en aardigheidje bezorgd namens de club. Mocht u nog even tijd hebben, dan kunt u altijd even gaan kijken hoe het met hem is. Voor nu wensen wij hem een voorspoedig herstel en hopen we hem snel weer op de club te zien.