mvv-selectie

MVV ’27 heeft de contracten met de technische  staf van het eerste elftal met een jaar verlengd tot medio 2017. Dit betekent dat zowel hoofdtrainer Peter Broekman als assistent-trainers Paul Louter en Addy Nijssen en keeperstrainer Jan Onck komende zomer aan hun tweede seizoen bij MVV ’27 gaan beginnen. Ook de medische staf met Egbert van de Worp, Samanta Koene en Remco van Vliet blijven komend seizoen aan het roer voor de verzorging van de selectie-elftallen. Komende week zal de TC met de huidige staf van het tweede elftal rond de tafel gaan.

In de afgelopen weken evalueerde de technische commissie in samenspraak met de spelers en de staf het afgelopen halfjaar. Alle partijen kwamen tot de conclusie dat de samenwerking genoeg voldoening geeft om deze met een jaar te verlengen. MVV ’27 spreekt hiermee het vertrouwen uit in de technische staf, waarmee het afgelopen zomer een nieuwe weg in is geslagen. De technische commissie is ervan overtuigd dat de huidige trainers de juiste personen zijn om de langetermijnvisie in de praktijk te brengen. De ontwikkeling en de inbreng van eigen jeugd in de selecties is één van de belangrijkste pijlers onder dit beleid.

Ook de trainers zelf zien voldoende perspectief bij MVV ’27 om de samenwerking met een jaar te verlengen. MVV ’27 is erg content met dit besluit van de technische (en medische) staf en heeft alle vertrouwen in een succesvolle toekomst.