uitgelicht

Wie het betaald voetbal een beetje volgt, weet ongetwijfeld dat Sparta Rotterdam momenteel lijstaanvoerder is in de Jupiler League.De club is volop in de race voor promotie naar de Eredivisie. Op vrijdag 18 maart speelt Sparta een thuiswedstrijd in ‘Het Kasteel’ tegen Fortuna Sittard. MVV ’27 en sponsor Bouhuisen Groep nodigt alle leden van MVV ’27 uit om deze wedstrijd bij te wonen voor slechts 5 euro.

Gisteren won Sparta de wedstrijd tegen haar directe concurrent VVV -Venlo met 3-1. Door deze zeer belangrijke overwinning heeft de Kasteelclub de voorsprong op de nummer 2 vergroot tot zeven punten (met een wedstrijd minder gespeeld). Als de Rotterdammers op deze voet verder gaan, stevenen ze af op het kampioenschap, wat een prestatie van formaat zou zijn. Bouhuisen Groep stelt jou in de gelegenheid om voor een ‘vrienden’-prijsje binnenkort een wedstrijd van Sparta bij te wonen.

Bouhuisen Groep is een projectontwikkelaar uit Naaldwijk en sinds het begin van dit seizoen vriend van MVV ’27. Daarnaast is het al jaren sponsor van Sparta Rotterdam. Bouhuisen kwam daardoor op het idee om voor onze club een evenement te organiseren rondom een wedstrijd van Sparta Rotterdam. Hiervoor hebben zij de wedstrijd van Sparta tegen Fortuna Sittard op kasteelvrijdag 18 maart gekozen (aftrap 20:00). Er zal op deze avond een voorwedstrijd gespeeld worden door het D2-team van MVV ’27 tegen Sparta Rotterdam en er zullen jeugdspelers van MVV ’27 (E4) met de Sparta-spelers het veld oplopen voor de hoofdwedstrijd. Ook zal Bouhuisen haar business-box tegen gereduceerd tarief beschikbaar stellen aan MVV ’27. Daarnaast zijn er tweehonderd kaarten gereserveerd voor leden van MVV ’27 in de vakken 18, 19 en 20 van het stadion. Dit zijn plaatsen aan de lange zijde van het stadion, net naast de Kasteeltribune. Deze kaarten zijn bij MVV ’27 te koop voor slechts 5 euro per stuk (Normaal gesproken kosten deze kaarten €15,-). De opbrengst van de kaartverkoop komt ook nog eens ten goede van de clubkas van MVV ’27. Kaartjes zijn vanaf nu te koop via deze LINK.  Vanaf komend weekend zullen er ook formulieren op de bar van MVV ’27 liggen, waarmee je jezelf kunt aanmelden. Gekochte kaarten kunnen op zaterdag 12 maart opgehaald en betaald worden in de kantine van MVV ’27.

Wij hopen dat we op 18 maart met een vol vak MVV-ers de Sparta-tribune kunnen bemannen en met zijn allen de Spartanen naar een overwinning op Fortuna Sittard kunnen schreeuwen. En wie weet, wordt Sparta op deze avond wel kampioen van de Jupiler League !?!?

Graag willen wij vanaf deze plaats de Bouhuisen Groep in ieder geval alvast heel hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de kaarten en de organisatie van het MVV ’27-evenement omtrent de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard.