Afgelopen dinsdag 2 februari 2016 is Liv geboren. De dochter van Bob en Suzanne is geboren in het nieuwe ziekenhuis van Reinier de Graaff. Op dit moment ligt Liv lekker in haar eigen bedje aan de Lisdodde in Maasland. Vorige jaar konden wij jullie al vertellen dat Bob zijn broertje, Rick, vader was geworden van een zoon Mats. Mats is vanaf nu een grote neef!

Bob speelde zijn eerste jeugdjaren bij MVV ’27. Hij speelde vooral in de eerste jeugdelftallen. Na een paar jaar maakte hij de stap naar onze ‘buren’, Excelsior Maassluis. Daar heeft hij een lange tijd gespeeld. Meerdere jaren maakte hij zelfs deel uit van de selectie van de tricolores. Zijn voetbalcarrière sloot hij toch weer af in Maasland. Helaas hebben blessures hem doen beslissen te stoppen met voetballen.
Nu is Bob een van de ‘motoren’ van onze sponsorcommissie. Hij probeert daar samen met de rest van deze commissie om zoveel mogelijk sponsoren aan onze mooie club te binden.
Nu zal Bob zich even wat meer moeten richten op zijn kersverse gezinnetje. Wij wensen Bob en Suzanne heel veel liefde en gezondheid samen met hun dochtertje Liv.

We zullen ervoor zorgen dat Bob en Suzanne snel in het bezit zullen zijn van het traditionele MVV-rompertje.

IMG_20160207_122956